Pertox 8 FORTE - 50ml solutie anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse.

9,75 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Pertox 8 FORTE - Insecticid Universal

Spectru de acțiune: Pertox 8 forte este un insecticid universal ce combate eficient o gamă largă de insecte, printre care gandaci, ploșnițe, purici, muște, țânțari, molii, căpușe, acarieni, păianjeni, termite, furnici, etc.

Mod de acțiune: Insecticidul Pertox 8 forte acționează prin contact și ingestie, având o rază mare de acțiune. Este destinat combaterii insectelor atât zburătoare, cât și taratoare.

Mod de utilizare: Acest insecticid se diluează în apă pentru a obține soluția de tratament. Pentru insectele taratoare, cum ar fi gândacii de bucătărie, adăugați 30 ml de insecticid la 1000 ml de apă. Pentru insectele zburătoare, diluați 15 ml de soluție în 1000 ml de apă. Soluția poate fi aplicată cu un pulverizator profesional (vermurel) sau cu unul obișnuit din gospodărie, precum un pulverizator de soluție pentru curățat geamuri, care trebuie clătit bine în prealabil.

Eficacitate: Pertox 8 forte se evidențiază prin eficiența sa ridicată, fiind ideal în combaterea insectelor zburătoare (muște, țânțari, etc.) și taratoare (gandaci, furnici, purici). Produsul este eficace și în deparazitarea mobilierului infestat cu diferite insecte, precum molii, carii sau ploșnițe. Se aplică cu succes în zonele de imbinare și crapaturi. De asemenea, este potrivit pentru dezinsecția locurilor care generează insecte, cum ar fi platformele de gunoi sau locurile cu potențial pentru tantari, cum sunt subsolurile inundate.

Aplicabilitate: Soluția obținută rămâne eficientă până la 60 de zile, iar acest interval poate crește în funcție de tipul spațiului și a suprafeței tratate. Pertox 8 forte poate fi utilizat în spații alimentare, locuințe, instituții de învățământ, sănătate și îngrijirea copiilor, spații industriale, birouri, precum și în domeniul public.

Alte informații:

  • Mod de ambalare: PET
  • Dozaj: 50 ml
  • Disponibilitate: Pe stoc
  • Livrare: Prin curier rapid în 24 de ore în toată țara
  • Taxa transport: 17 LEI

Magazin prezentare și desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtuții, nr. 1, sect. 6, București (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

Ce spun clientii