Pertox 8 FORTE - 100 ml solutie anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse

Pestmaster
18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pestmaster

Descriere

Pertox 8 Forte - Insecticid Universal

Spectru de acțiune: Pertox 8 Forte este un insecticid puternic ce combate un spectru larg de insecte, inclusiv gândaci, ploșnițe, purici, muște, țânțari, molii, căpușe, acarieni, păianjeni, termite, furnici, etc.

Mod de acțiune: Insecticidul Pertox 8 Forte acționează prin contact și ingestie, având o rază mare de acțiune. Este eficient în combaterea insectelor atât zburătoare, cât și taratoare.

Mod de utilizare: Acest insecticid se utilizează diluat în apă. Pentru insectele taratoare, cum ar fi gândacii de bucătărie, adăugați 30 ml de insecticid la 1000 ml de apă. Pentru insectele zburătoare, diluați 15 ml de soluție în 1000 ml de apă. Soluția poate fi aplicată cu pulverizatoare profesionale (vermurel) sau cu ajutorul unora găsite în orice gospodărie, precum un pulverizator de soluție pentru curățat geamuri, care trebuie clătit bine în prealabil.

Eficacitate: Pertox 8 Forte este un produs cu eficiență ridicată, ideal în combaterea insectelor zburătoare (muște, țânțari, etc.) și taratoare (gandaci, furnici, purici). Este foarte eficace și în deparazitarea mobilierului infestat cu diferite insecte, cum ar fi molii, carii sau ploșnițe. Se aplică cu succes în zonele de imbinare și crapaturi. De asemenea, este potrivit pentru dezinsecția locurilor care generează insecte, cum ar fi platformele de gunoi sau locurile cu potențial pentru tantari, cum sunt subsolurile inundate.

Aplicabilitate: Soluția obținută rămâne eficientă până la 60 de zile, iar acest interval poate crește în funcție de tipul spațiului și a suprafeței tratate. Pertox 8 Forte poate fi utilizat în spații alimentare, locuințe, instituții de învățământ, sănătate și îngrijirea copiilor, spații industriale, birouri, precum și în domeniul public.

Alte informații:

  • Mod de ambalare: PET
  • Dozaj: 100 ml
  • Disponibilitate: Pe stoc
  • Livrare: Prin curier rapid în 24 de ore în toată țara
  • Taxa transport: 17 LEI

Detalii

Ce spun clientii