Daunatorii sunt animale, insecte, bacterii sau alte organisme care interfereaza cu activitatea umana. Pot musca, distruge culturi, pot transporta boli si pot distruge caminul dumneavoastra.

pest-master.ro va ajuta in combaterea daunatorilor. Un control eficient asupra lor necesita unele cunostinte despre obiceiurile lor. Primul pas este identificarea corecta a daunatorului. Al doilea pas este aflarea mai multor informatii despre stilul de viata. Apoi aveti posibilitatea sa alegeti strategia de combatere a daunatorilor dumneavoastra

De ce este importanta identificarea daunatorilor?

Chiar daca daunatorul este o insecta, un animal, un microb sau un alt organism, identificarea corecta simplifica mult controlul asupra acestuia. O eventuala greseala duce la tactici de combatere gresite si implicit la pierdere de timp si de bani. Dar si la riscuri inutile pentru oameni sau mediu.

De ce trebuie sa ne informam?

 

Cum alegem solutia potrivita?

Pest-master.ro ofera solutii pentru combaterea insectelor (taratoare si zburatoare), rozatoarelor, cainilor, pisicilor, cartitelor, pasarilor. Navigati prin meniul site-ului, cititi informatiile disponibile pentru fiecare produs si adaptati la problema dumneavoastra.

Auziti zgomote din pereti si ati ajuns la concluzia ca soriceii sunt cauza acestor zgomote? Solutia corecta pentru aceasta situatie este folosirea aparatelor cu unde electromagnetice.

Va stam la dispozitie la adresa de e-mail pest-master@pest-master.ro sau la numerele de telefon : 0758.101.502 / 021.746.00.06