Vario Solar Blister (anti-soarec, sobolani, tantar, cu frecventa reglabila pentru fiecare tip de daunator)

77,30 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Vario Solar Blister (anti-soarec, sobolani, tantar, cu frecventa reglabila pentru fiecare tip de daunator) 

 

Cum functioneaza:

Aparatul emite ultrasunete variate, pentru a afecta un spectru mai mare de daunatori. Ultrasunetele nu sunt percepute de urechea umana, dar afecteaza sistemul nervos al daunatorilor. Este cunoscut faptul ca rozatoarele si insectele au simturile mai dezvoltate decat  ale omului, vazul si auzul fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp foarte sensibile.  Aparatul cu ultrasunete se bazeaza pe aceasta sensibilitate, daunatorii parasind astfel zona in care este amplasat acesta.

Este un aparat atat pentru uz interior cat si pentru uz exterior, ce acopera o suprafata  de pana la 25 de metri patrati, in interior, si 6 metri patrati in exterior, suprafata putand fi afectata de mobilierul din camera sau de alte obiecte, intrucat ultrasunetele nu patrund prin acestea.

 

Instalare:

Alimentarea aparatului se face fie prin acumulator reincarcabil inclus in pachet, ce primeste energia direct de la lumina soarelui prin panoul fotovoltaic aflat in partea frontal a aparatului, fie prin alimentare la 220V, cu un adaptor de 3V, neinclus in pachet. Durata de viata a bateriei este de 3 zile continue fara alimentare solara. Aparatul este prevazut cu doua butoane, unul ON/OFF, pentru aprinderea lui, iar celalat pentru reglarea frecventei in functie de daunatorii pe care doriti sa ii indepartati. Astfel, pozitia:

  1. Emite sunete pe frecventa 7 Khz - anti tantari si purici
  2. Emite sunete pe frecventa 10 kHz - anti muste, soareci si sobolani
  3. Emite sunete pe frecventa 12 kHz - anti gandaci si alte insecte taratoare

Un LED de culoare rosie pozitionat pe panoul frontal al aparatului va confirma buna functionare a acestuia. Dumneavoastra nu veti auzi nimic, intrucat ultrasunetele nu sunt percepute de urechea omului.

 Aplicabilitate:  Datorita acumulatorului, dimensiunilor compacte si constructiei robuste, aparatul poate fi puratat usor cu dvs. in excursii, drumetii, la picnic sau in camere unde nu exista alimentare la 220V.  Avantaje:  Compact - nu atrage atentia Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pentru rozatoare, soareci, sobolani si gandaci

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: modul solar sau la 220V (adaptor neinclus)

Suprafata acoperita: 25 mp interior / 6 mp exterior

Mod de functionare: Ultrasunete

Autonomie acumulator: 3 zile fara lumina

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs: Solar Vario Schutz

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Detalii

Ce spun clientii