Insektum pulbere 150 gr. Insecticid eficient cu atractant in combaterea gandacului negru de baie/canalizare

Pestmaster
17,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pestmaster
Disponibil in stoc

Descriere

Insektum Pulbere - Insecticid Concentrat pentru Combaterea Diverselor Insecte

Mod de Acțiune: Insektum Pulbere este un insecticid concentrat sub formă de pulbere albă, dezvoltat ca o alternativă eficientă la insecticidele clasice de contact. Este eficient împotriva puricilor, păduchilor, insectelor zburătoare (muște, țânțari) și taratoarelor (gândaci de bucătărie, gândaci negri de baie, râme, furnici, ploșnițe) în spații gospodărești, crescătorii industriale, locuințe și clădiri publice. Este ușor de folosit, având un efect rapid și de lungă durată.

Mod de Utilizare: Insecticidul acționează în două faze: inițial, produce o activitate excesivă a celulelor nervoase, cauzând hiperexcitabilitatea insectei și convulsii. După această primă fază, urmează blocarea transmiterii impulsurilor, conducând la paralizia și, în cele din urmă, la moartea insectei. Se aplică prin apăsarea directă a flaconului, distribuind în strat subțire și uniform în ascunzătorile și zonele frecventate de insecte: crapături, fisuri, pervazul geamului, în jurul țevilor de apă din baie și bucătărie, sub cadă, în apropierea depozitelor de gunoi. Poate fi utilizat în diferite locații, inclusiv în clădiri, vehicule și adăposturi pentru animale. Nu se aplică pe suprafețe umede. Tratamentul se repetă după 1-2 săptămâni.

Combatere: Purici, păduchi, insecte zburătoare (muște, țânțari), taratoare (gândaci de bucătărie, gândaci negri de baie, râme, furnici, ploșnițe).

Conținut în Substanța Activă:

  • Tetrametrin 2%

Precauții:

  • Toxic în caz de ingerare; se respectă normele de protecție a muncii privind manipularea și utilizarea pesticidelor.
  • Periculos pentru fauna acvatică.

Alte Informații:

  • Gramaj: 150 g
  • Model: Insektum Pulbere
  • Disponibilitate: Pe stoc
  • Livrare: Prin curier rapid în 24h în toată țara
  • Taxa transport: 17 LEI

Detalii

Ce spun clientii