Insektum Forte insecticid universal impotriva insectelor taratoare si zburatoare - 1L

Pestmaster
98,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pestmaster
Disponibil in stoc

Descriere

Insektum Forte 1L - Insecticid Universal

Mod de acțiune: Insektum Forte combate insectele prin acțiunea de contact și ingestie. Substanța activă formează particule care se lipesc de corpul gândacilor, furnicilor, puricilor și altor dăunători. Absorbția prin contact provoacă iritarea insectelor în următoarele 5 minute. În încercarea de a îndepărta particulele, insectele vin în contact cu și mai multă substanță, accelerând procesul de absorbție. Acest proces poate provoca un efect de șoc în mai puțin de 30 de minute, iar moartea insectelor survine în decurs de 24 de ore.

Mod de folosire: Insektum Forte este recomandat pentru combaterea gândacilor de bucătărie, muștelor, țânțarilor, puricilor, căpușelor, ploșnițelor, moliilor și altor insecte din domeniul sănătății publice. Se aplică în doză de 20 ml într-un litru de apă pentru insectele zburătoare și 40 ml într-un litru de apă pentru insectele taratoare. Solutia obtinuta se aplică prin pulverizare sau, în lipsa mijlocului de pulverizare, cu ajutorul unei pensule sau a altui mijloc potrivit acestui scop, evitând contactul cu pielea și ochii. Se aplică în cantitate de aproximativ 50 ml/m.p. în toate locurile sau zonele infestate de insecte.

Eficacitate: Este un produs cu o eficiență ridicată, ideal în combaterea insectelor zburătoare (muște, țânțari, etc.) și taratoare (gândaci, furnici, purici). Produsul este foarte eficace și pentru deparazitarea mobilierului infestat cu diferite insecte (molii, cărți, ploșnițe), aplicându-se mai ales în zonele de imbinare și crapaturi. Se poate utiliza cu eficiență ridicată și în dezinsecția locurilor care generează insecte, cum ar fi platformele de gunoi menajer (generatoare de muște) sau locurile generatoare de țânțari (subsoluri inundate).

Aplicabilitate: Această soluție este eficientă aproximativ 90 de zile, acest timp putând varia în funcție de tipul spațiului și a suprafeței tratate. Se poate utiliza în spații alimentare, spații de locuit, instituții de învățământ, sănătate, spații industriale, birouri și pe domeniul public.

Compoziție:

  • Permethrin 8%
  • PBO 5%
  • Tetramethrin 0.5%
  • Cypermethrin 0.5%

Alte informații:

  • Mod de ambalare: PET
  • Dozaj: 1L
  • Disponibilitate: Pe stoc
  • Livrare: Prin curier rapid în 24 de ore în toată țara
  • Taxa transport: 17 LEI

Magazin prezentare și desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtuții, nr. 1, sect. 6, București (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Detalii

Ce spun clientii