Cypertox FORTE 1L - Insecticid profesional impotriva gandacilor, puricilor, mustelor, tantarilor, furnicilor

Pestmaster
98,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pestmaster

Descriere

Cypertox FORTE 1L - Insecticid Universal

Spectru de acțiune: Cypertox FORTE este un insecticid puternic, eficient în combaterea unui spectru larg de insecte, inclusiv gândaci, ploșnițe, purici, muște, țânțari, molii, căpușe, acarieni, păianjeni, termite, furnici, etc.

Mod de acțiune: Insecticidul Cypertox acționează în două faze. În prima fază, produce o activitate excesivă a celulelor nervoase, cauzând hiperexcitabilitate și convulsii la insecte. După această fază inițială, urmează blocarea transmiterii impulsurilor, ducând la paralizia treptată și, în final, la moartea insectei. Substanța activă a soluției, permethrin, inhibă oxidarea piretroizilor în organismul insectelor, prelungind degradarea insecticidului și potențând efectul acestora. Cypertox FORTE este o soluție antiparazitară care, odată diluată cu apă, formează o emulsie laptoasă, prevenind consumul accidental de către manipulator. La concentrațiile recomandate de utilizare, produsul nu este fitotoxic, având toxicitate redusă pentru operator, animale și mediu. Este biodegradabil și toxic pentru albine și pești. Insecticidul Cypertox are o remanență de până la 60 de zile.

Mod de utilizare: Acest insecticid se utilizează diluat în apă. Pentru insectele taratoare, cum ar fi gândacii de bucătărie, adăugați 30 ml de insecticid la 1000 ml de apă. Pentru insectele zburătoare, diluați 15 ml de soluție în 1000 ml de apă. Solutia obtinuta se aplică prin pulverizare sau prin alt mijloc potrivit acestui scop, în cantitate de aproximativ 50 ml pe metru pătrat în toate locurile sau în zonele infestate de insecte.

Aplicabilitate: Se poate utiliza cu eficiență ridicată în dezinsecția locurilor care generează insecte de disconfort și de interes sub aspectul profilaxiei sănitar-umane, cum ar fi platformele de gunoi menajer (generatoare de muște) sau locurile în care prezența țânțarilor este foarte mare (ex: subsolurile inundate). Solutia obtinuta este eficienta pana la 60 de zile, acest timp putând crește în funcție de tipul spațiului și a suprafeței tratate. Poate fi utilizat în spații alimentare, spații de locuit, instituții de învățământ, sănătate și îngrijirea copiilor, spații industriale, birouri și pe domeniul public.

Compoziție:

 • - Permethrin 8%;
  - PBO 5%;
  - Tetramethrin 0.5%;
  - Cypermethrin 0.5%.

Alte informații:

 • Mod de ambalare: PET
 • Dozaj: 1L
 • Disponibilitate: Pe stoc
 • Livrare: Prin curier rapid în 24 de ore în toată țara
 • Taxa transport: 17 LEI

Magazin prezentare și desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtuții, nr. 1, sect. 6, București (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Detalii

Ce spun clientii