Aparat Vario Blister (anti soarec, sobolan, tantari, cu frecventa reglabila pentru fiecare tip de daunator) - 40 mp

52,12 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Aparat Vario Blister (anti soarec, sobolan, tantari, cu frecventa reglabila pentru fiecare tip de daunator) - 40 mp  Cum functioneaza:  Aparatul emite ultrasunete variate, pentru a afecta un spectru mai mare de daunatori. Ultrasunetele nu sunt percepute de urechea umana, dar afecteaza sistemul nervos al daunatorilor. Este cunoscut faptul ca rozatoarele si insectele au simturile mai dezvoltate decat  ale omului, vazul si auzul fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp foarte sensibile.  Aparatul cu ultrasunete se bazeaza pe aceasta sensibilitate, daunatorii parasind astfel zona in care este amplasat acesta.

Este un aparat pentru uz interior, ce poate acopera o suprafata  de pana la 40 de metri patrati, in functie de natura obiectelor din incapere, a mobilierului si a altor corpuri solide, intrucat ultrasunetele nu trec prin acestea.

 

Instalare:

Aparatul doar se introduce in priza, si incepe sa emita ultrasunete. Un buton seteaza frecventa ultrasunetelor emise, in functie de tipul de daunator pe care vreti sa il combateti. Astfel, pozitia:

  1. Emite sunete pe frecventa 7 Khz, afectand tantarii si puricii
  2. Emite sunete pe frecventa 10 kHz, afectand mustele, soarecii si sobolanii
  3. Emite sunete pe frecventa 12 kHz, afectand gandacii si alte insecte taratoare

Un LED de culoare rosie pozitionat pe panoul frontal al aparatului va confirma buna functionare a acestuia. Dumneavoastra nu veti auzi nimic, intrucat ultrasunetele nu sunt percepute de urechea omului.

 

Aplicabilitate:  Fiind un produs care nu foloseste substante toxice si nu scoate fum pentru a ucide rozatoarele sau insectele, poate fi folosit cu success intr-un numar mare de cazuri si locuri: in scoli, in cantine, sali de mese, biblioteci, restaurant, hoteluri, apartamente, cladiri de birouri, hale industriale. Designul este modern, placut ochiului, dimensiunile fiind reduse, astfel incat il puteti folosi pentru a avea un mediu lipsit de daunatori, dar in acelasi timp pastrand discretia. Nu afecteaza membrii familiei, animalele de companie, pesti sau papagali.

 

Avantaje:

Compact - nu atrage atentia

Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii

Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele

Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane

Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pentru rozatoare, soareci, sobolani,gandaci, muste, purici.

 

Specificatii tehnice: Alimentare: 220V/50Hz Suprafata acoperita: 40mp Consum: 1W

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Denumire comerciala: Vario Schutz

Disponibilitate:Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara Taxa transport: 17 LEI

Detalii

Ce spun clientii